Összefoglaló III.RADIO DENTAL EXTRA SZIMPÓZIUM és BARÁTI TALÁLKOZÓ

2019. február 15-16.

Újabb két esztendő elteltével ismét sor került a Szimpóziumra, melyet 2019.február 15-16-án rendeztünk Lajosmizsén, a Geréby Kúriában.A hideg téli napok, a síszezon és a Valentin nap közelsége sem tartotta vissza a tudásra és új információkra vágyó közel 150 fő résztvevőt.

A megjelentek számos témában hallgathatták az érdekes, újabbnál-újabb előadásokat. A rendezvény, mint ahogyan az előzőévekben is, Rácz Tamás tulajdonos köszöntőbeszédével kezdődött. A szimpóziumot Dr. Kivovics Péter szakmai vezető, intézményi igazgató, címzetes egyetemi tanár, docens, az orvostudomány kandidátusa a Gerostomatológia  Osztály osztály vezető főorvosa nyitotta meg. A másfél nap alatt összesen 23 előadás hangzott el magas, kiemelkedő szakmai színvonalon. Az előadások több témakörtis felöleltek. A hangsúly idén is a CBCT használatának fontosságáról szólt,mind a fogászat, mind a fül-orr-gégészet területén (szakmai program lsd: https://szimpozium.radiodental.hu/szakmai-programok-2019/).Fontos volt tudni, hogy a Radio Dental Extra Kft. 2018-ban új szolgáltatást vezetettbe, a VÉRVÉTELT, mely kiemelt szerepet tölt be a fogászat és az implantológia területén, hiszen manapság elengedhetetlen a vérvizsgálat egy kezelés során.

Ezen két nap alatt a résztvevők sok szakmai tapasztalatot, értékes információkat kaphattak. A szünetekben arcképes palacsintasütés szórakoztatta és varázsolta el a résztvevőket. A péntek esti gálavacsora,az Aranyosi Péter stand up előadás és a Rubor Labii koncert kellemes szórakozást nyújtott mindenki számára. Csodás látvány volt a hideg, csípős februári éjszakában az elmaradhatatlan tűzijáték, mely igen nagy sikert aratott ismét. A találkozó folyamán számos lehetőség nyílt a kikapcsolódásra, a baráti kapcsolatok ápolására, új ismeretségek kialakítására is. A szakmai kiállításon 11 cég voltjelen, akik részvételükkel emelték a rendezvény színvonalát.

A sok résztvevő, a kitöltött kérdőívek és más fórumokon való visszajelzések alapján van igény a folytatásra, ezért két év múlva, 2021 februárjában megrendezzük a IV. Radio Dental Extra Szimpóziumot és Baráti Találkozót.

Ezúton köszönjük a részvételt és két év múlva ismét szeretettel várjuk Önöket!

Radio Dental Extra csapata

Üdvözlettel,

Radio Dental Extra Sanguis Kft csapata
Radio Dental Extra Kft csapata

 


Friss híreinkért kövessen bennünket Facebook oldalunkon: