Rólunk írták az orvosok


Közzétéve: 2017. október 19.

„A Radio Dental Extra csapata mindig igyekszik precíz és pontos lenni. Az esetlegesen felmerülő és jelzett problémákat gyorsan megoldják, hogy ezzel is segítsék nekünk, orvosoknak a munkáját. Példaként említeném az intraorális, panoráma-CT-felvételek letölthetőségét. Így mire a beteg odaér a megbeszélésre, kezelésre, mi már kész diagnózissal, kezelési tervvel várhatjuk.”

Dr. Patonai Zoltán fog- és szájbetegségek szakorvosa, dentoalveolaris sebész
Budapest


„A Radio Dental Kft. által használt  CBCT-szoftver felhasználóbarát, külön figyelmet érdemel, hogy direkt letölthető, megnézhető és szerkeszthető a felvétel. Az előjegyzés nagyon frappánsan online megoldható, pácienseinknek már a rendelőben tudunk időpontot foglalni pár perc alatt, és nem utolsósorban munkatársai rendkívül segítőkészek, szakmailag minden módon könnyítik a munkámat.”

Dr. Székely Zsuzsanna vezető fogorvos-implantológus


„Megnyugtató egy olyan céggel együtt dolgozni, kiknek mind szakmai, mind emberi segítőkészségében soha nem csalódtam.”

Dr. Katona János szájsebész főorvos

 


„Minden esetben a Radio Dental Extra Kft.-hez küldöm a betegeimet, akár röntgenre, akár CBCT-re van szükségem, mert tudom, hogy elérhető áron, kiemelkedő minőségben fogom kézhez kapni a kívánt képanyagot. A személyzet jól felkészült, a betegek mindig dicsérik a környezetet és az ellátás minőségét. Azt gondolom, hogy maximálisan ár-érték arányos szolgáltatás. Az online galéria lehetősége is remek megoldás, és nagy könnyebbség, ha a beteg esetleg elfelejti magával hozni a felvételt. Ha csak egy jelmondattal kéne fémjeleznem, akkor azt mondanám: „MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG!” Remélem, amíg praktizálok, elkísérnek az úton…”

Dr. Philipp Nóra – Budapest


„A pontos diagnosztikához jó minőségű radiológiai leletekre van szükségünk. Ár-érték arányban a legkiválóbb, legjobb felbontású röntgenfelvételeket a Radio Dental készíti, mindemellett rendkívül rugalmasak, ezért nem is kérdés, minden páciensemet hozzájuk küldöm.”

Dr. Radánovics-Nagy Dániel fogszakorvos – Budapest


Nagy segítség a mindennapi munkám során, hogy a pácienseim röntgenfelvételeinek elkészültéről rövid időn belül értesülök, és láthatom is. A kiváló minőségű felvételek komoly szakmai hozzáértést tükröznek. A precizitás, pontosság fémjelzi a céget. A szakmai felkészültségen túl a röntgenasszisztensek kedvessége a páciensekkel példaértékű, úgy, ahogyan a kapcsolatom az orvoslátogatómmal. Ezért irányítom a pácienseimet immár több mint egy évtizede a Radio Dentalhoz.”

Dr. Tesics György vezető főorvos – Budapest


„Számomra fontos a munkatársakkal való jó kapcsolat, a személyes ismeretség, a baráti viszony. Ebből adódóan a korrekt, segítőkész,  mindkét fél, ill. három (a páciens) számára hasznos együttműködés. Valamint, ami az egyik legfontosabb: a jó minőségű röntgen-, CT-felvételek!”

Dr. Fejérdy László – Budapest


„Pácienseim számára jól megközelíthető, gyorsan minőségi felvételeket készítenek. Külön előny számomra a felvétel elektronikus hozzáférése, így mire a páciens a rendelőbe ér, a felvétel kielemezésre kerülhet. Ez nagymértékben elősegíti a jó orvos-beteg kapcsolat létrejöttét!”
Dr. Kulcsár Eszter – Budapest

 


„A röntgenfelvételek készítésére specializálódva a legmodernebb eszközökkel állnak a pácienseim rendelkezésére. Kedves, profi csapat, maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal.”

Dr. Huszár Edina fogorvos – Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat

 


Nagyon szimpatikus számomra, hogy ha bármikor szakmai jellegű kérdésem van, azonnali professzionális választ és segítséget kapok a cég részéről!”

Dr. Simay Attila szájsebész, implantológus

 

 


„Komoly technikai háttér, jó beállítások, kiváló felbontású, minőségi felvételek.
Széles intervallumú nyitva tartás.”

Dr. Birtalan Szilárd – Budapest

 

 


„Számomra a Radio Dental ideális partner. Mert pácienseim számára is fontos a jó megközelíthetõség, gyors” kiszolgálás”, és nem utolsó sorban a megnyugtató, barátságos személyzet és környezet. Nekem pedig fontos a jó képminõség, részlet gazdag felvétel, valamint az archívum gyors kényelmes elérése. A Radio Dentálnál pedig ezek mind biztosítottak. ”

Dr.Klement Péter

 


A Radio-Dental megbízható, kiváló partnere a gyakorló fogorvosoknak!

Köszönjük áldozatos és precíz munkájukat!

Tisztelettel:Dr.Kuhajda István fogszakorvos – főorvos

 


„Azért szeretem a Radio Dentalt, mert mindig tökéletes minőségű felvételeket kapok nagyon gyors adatfeltöltéssel, és ha bármi probléma adódik, mindent azonnal megoldanak. Azért részesítem őket előnyben, mert könnyen megközelíthető mindkét centrum, a pácienseknek minimális a várakozási idő, és az orvoslátogatónkkal nagyon jó kapcsolatot sikerült kialakítania a rendelőnknek.”

Dr. Csóka István

 

 


Engem a felvételek minősége és az online archívum győzött meg, a pácienseket pedig a kedvező árak, a jó megközelíthetőség és a hosszú nyitvatartás. Maximálisan elégedett vagyok, és mindenkinek a Radio Dentalt ajánlom!” 

Dr. Győri Eszter fogorvos

A szerzőről


Izsó Éva - Ügyvezető

Ügyvezető