II. RADIO DENTAL EXTRA SZIMPÓZIUM ÉS BARÁTI TALÁLKOZÓ

Nem titkoltan hagyományteremtő szándékkal szerveztük meg két esztendeje első szimpóziumunkat, idén tehát már a második ilyen rendezvényünket ünnepeltük – és erre minden okunk meg is volt. A kétnapos eseménynek ezúttal is impozáns környezet, a lajosmizsei Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar adott otthont, ahol a színvonalas előadások mellett szakmai kiállítók széles skálája, majd az első nap végén gálavacsora színesítette a programot.

Rácz Tamás tulajdonos rövid köszöntője után dr. Kivovics Péter, a Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet egyetemi docense nyitotta meg a kongresszust, aki a Radio Dental Extra Kft. és a SOTE előremutató és gyümölcsöző együttműködéséről beszélt, amely szakmailag és szervezetileg is elősegíti mindkét fél tevékenységét, fejlődését. A cég szolgáltatási palettáját és annak minőségét méltatta; az Annie Hall című filmklasszikusból idézve a rendező-főszereplő Woody Allent az egyik jelenet kapcsán: „Miért nem megy minden így…?”. Ezt követőenBajnok-Kulcsár Éva vezető orvoslátogató köszöntötte néhány szóban az egybegyűlteket, akitől megtudhattuk, hogy a 2016-os esztendő számos sikert hozott a cég számára. Januártól újabb központtal bővültünk (budai centrumuk az I. kerületi Fő utca 56–58. sz. alatt található), illetve CBCT-konzultációs napok keretében öt alkalommal fogadtuk az érdeklődőket, emellett pedig a 2016-os Dental World Hungarian Dental Award díj nyertesei is lettünk.

Az egész napos szakmai előadások (lásd: http://szimpozium.radiodental.hu/szakmai-programok-2017) során sok előadó prezentálta többek között a ConeBeam CT fontosságát, a „Közös munka és együttműködés a fogászatban, szájsebészetben és a fül-orr-gégészetben”, vagy például az CBCT diagnosztikájának jelentőségét, de a kedves vendégeink hallhattak informatikai és jogi előadást is, mely hasznosnak bizonyult, és a későbbiekben segítséget nyújthat munkájuk folyamán.

Mindkét nap lehetőség nyílt workshopjainkon interaktívan részt venni. Kérdések feltevésével, esetek vizsgálatával igyekeztünk jobban megismertetni orvosainkkal CBCT-rendszerünket.

A péntek estét idén is egy fergeteges, vacsorával egybekötött gálaest zárta, Kocsis Korinna Miss Supernational Europe 2016 szépségkirálynő műsorvezetésével, az elmaradhatatlan műsorokkal és a Rubor Labii, fogorvosokból álló együttes zenéjével, ami idén is táncra perdítette orvosainkat.

A szombati napon délelőtt folytatódtak a színvonalas előadások, és végül, de nem utolsósorban Izsó Éva ügyvezető záróbeszédével fejeződtek be a programok. Ezt követően minden vendég kedvére használhatta a wellness-szolgáltatásokat.

Összefoglalva: a Radio Dental Extra Szimpózium és Baráti Találkozó hatalmas sikernek örvend, és az egyre növekvő létszám is bizonyítja számunkra, hogy igenis szükség van a Radio Dental Extra Kft. által szervezett rendezvényekre, mivel a minőségi szakmai előadások és a kimagasló szervezés együttesen még profibb jövőt ígérnek.

Minden rendezvényünkre sok szeretettel várjuk vendégeinket!

Radio Dental Extra Kft. csapata

További képeket ide kattintva nézhetnek meg.

Üdvözlettel,

Radio Dental Extra Sanguis Kft csapata
Radio Dental Extra Kft csapata

 


Friss híreinkért kövessen bennünket Facebook oldalunkon: