Magyar Fül-, Orr-, Gége- és Fej-, Nyaksebész Orvosok Egyesületének 44. kongresszusa, MFOE Audiológiai szekció 53. vándorgyűlése 2016. október 6–9.

A két rendezvény ez alkalommal Szegeden zajlott le, ahol a résztvevők az előadások látogatása mellett a kiállítók sokaságától szerezhettek információkat a különböző cégek szolgáltatásairól, termékeiről.

A Radio Dental Extra Kft. standjánál az orvosok megismerkedhettek a fül-orr-gégészeti CBCT-vel, annak lehetőségeivel és a program használatával. Szerte az országból, illetve az országhatáron túlról is érkeztek az eseményre. Nem csupán az együttműködő partnereink látogattak meg bennünket, hanem nagyon sok olyan fül-orr-gégész és audiológus járt a standunknál, akik még nem ismerték cégünket és munkásságunkat, kiknek örömmel mutattuk be a CBCT előnyeit a fül-orr-gégészet területén. Minden látogatónál sikert aratott a szolgáltatásunk: a minimális sugárterhelés a páciensekre nézve, valamint a lehetőség a radiológus-szakvéleményezésre elnyerte az érdeklődők tetszését.