XVI. Nemzetközi Fogászati Szakkiállítás és Konferencia – 2016. október 13–15.

Idén második alkalommal adott otthont a Hungexpo a népszerű Dental World-rendezvénynek, melynek cégünk szintén rendszeres résztvevője, kiállítói partnere.
A standunkhoz érkező fogorvosok nem csupán Budapestről érkeztek, hanem az ország különböző pontjairól, sőt még külföldről is.

Cégünk kiállítói pultjánál nagy volt az érdeklődés a látogatók részéről. Többségük már régóta ismerte cégünket, ők célirányosan röntgen- és CBCT-beutalókért jöttek, míg sokan voltak olyanok is, akik új partnerként csatlakoztak hozzánk. A kiállítás alkalmával lehetőség nyílt a CBCT-programok bemutatására, gyakorlati használatára.

Az idei évben is meghirdették a HUNGARIAN DENTAL AWARD fogászati versenyt. Az itt elnyerhető szakmai díj a fogászat területén kimagasló elismerésnek számít.

A HUNGARIAN DENTAL AWARD így jellemezte a díjat:

„Minden szakmának, így a fogászatnak is rögzítve vannak az alapvető minőségi követelményei, azonban nem elég csak ezeknek megfelelni. A páciensek egyre fokozódó elvárásai, a szakma folyamatos változásai egyre magasabb színvonalú ellátásra ösztönzik a fogászati szakembereket is. A globális piacon pedig nem pusztán a hazai, de a nemzetközi sztenderdeket is túl kell szárnyalni.”

Ez alkalommal a RADIO DENTAL EXTRA KFT. nyerte el a HUNGARIAN DENTAL AWARD, vagyis a magyar fogászati szakma „A 2016. év legjobb fogászati kereskedelmi vállalkozása” díját.

Nagy megtiszteltetés számunkra ez a díj, mely kötelez, hogy továbbra is a legjobbak legyünk, és a legmagasabb színvonalat nyújtsuk partnereinknek és a hozzánk érkező pácienseknek.

Szeretnénk köszönetet mondani a ránk szavazóknak, hogy elnyerhettük ezt az elismerést.

KÖSZÖNJÜK

image3 image2 image1